Finalinės krepšinio taurės turnyro, skirto Algimantui Mačiui atminti, varžybos

Kovo 23 dieną vyko finalinės krepšinio varžybos, skirtos Algimantui Mačiui atminti. Pirmosios rungtynės vyko dėl 3-4 vietų. Rungėsi „Gimnazijos“ ir „2007“ komandos. Kiekviena komanda norėjo nugalėti. Rungtynės vyko taškas į tašką. Gimnazijos salė jau seniai girdėjo tiek triukšmo ir palaikymo savo gimnazijai. Tai gal ir lėmė pergalę „Gimnazijos“ komandai, ji nugalėjo „2007“ rezultatu 80 – 73.

Antrosios rungtynės vyko tarp „Legendų“ ir „1991“. Šiose rungtynėse taip pat vyko arši kova tarp komandų. Kiekviena komanda norėjo iškovoti pereinamąją taurę. Sėkmė nusišypsojo „1991“ komandai, kuri minimaliu skirtumu įveikė „Legendas“ 74 – 71.

Nugalėtoja komanda apdovanota pereinamąja taure, medaliais ir diplomais. Komandos, užėmusios II ir III vietas, apdovanotos atitinkamo laipsnio diplomais ir medaliais. Iš kiekvienos komandos buvo išrinkti naudingiausi žaidėjai. „Gimnazijos“ komandos –Povilas. A., “Legendų“ – Aurimas Senulis, „1991“- Andriej Kovalevskij, „2007‘ – Tadas Česnulis. Jiems įteiktos atminimo dovanėlės.

Uždarymo metu prisiminėme mokytojo Algimanto Mačio nuopelnus gimnazijai, išugdytą meilę krepšiniui bei kitoms sporto šakoms. Baigiamąjį žodį tarė ir gimnazijos direktorius Juzef Trypucki. Jis padėkojo dalyvavusioms komandoms ir organizatoriams už vykdomą turnyrą, o mokytojoms G. Saulienei, D. Kaušpėdienei bei krepšinio treneriui A. Girčiui – už varžybų organizavimą.

Gimnazijos komanda dėkojo aktyviausiai sirgalei mokytojai A. Povilaitienei,   kuri kiekvienose rungtynėse entuziastingai palaikė gimnazistus.

Pagrindinis turnyro rėmėjas yra gimnazija, prie turnyro prisidėjo ir kiekviena komanda.

  Dėkojame komandoms už dalyvavimą, lauksime naujų susitikimų.

                                                  Fizinio ugdymo mokytoja G. Saulienė

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *