,,Pavasario balsai“ – metų geriausi“

Birželio 14 d.  – Lietuvai svarbi, atmintina diena – Gedulo ir vilties diena. Susikaupimo ir rimties minute buvo pradėtas tradicinis Vilniaus Salininkų gimnazijos  renginys ,,Pavasario balsai“.

Renginio vedėjai – šaunus duetas Deimantė ir Gytis – jautrino gausiai susirinkusių žiūrovų širdis, šmaikštavo, žavėjosi nominantų gausa. Buvo pastebėta, kad mokytojų ir mokinių balsavimo metu vyko nuožmi kova, nes pasiūlyti kandidatai buvę itin charizmatiški, veiklūs, atsakingi, rūpestingi. Tad ilgai netruko sulaukti pirmų apdovanojimų. Kandidatus ir laimėtojus jautriai pristatė Mokinių tarybos nariai, sveikinimus lydėjo gimnazijos mokinių dainos, šokiai.

Taigi renginio metu buvo ypatingai pagerbti Metų pozityviausias mokytojas ir mokinys, Metų sportiškiausias mokinys, Metų pasitikėjimo nominaciją laimėjęs mokytojas, Metų mokytojas, Metų meniškiausia siela, Metų auksinis protas, Metų atsakomybė, Metų frazė ir Metų iniciatyva. Aišku, buvo išrinkta ir Metų komanda.

                 Ir kai atrodė, kad visos nominacijos jau paminėtos, vakaro vedėjai pateikė staigmeną – buvo pakviestas gimnazijos direktorius J.Trypucki atsiimti apdovanojimo už ilgametę lyderystę mokykloje.

Džiaugiamės jau tradiciniu tapusiu renginiu, įspūdingais bei įsimenančiais  muzikiniais, choreografiniais pasirodymais, veikliais, šauniais, meniškais ir atsakingais gimnazijos mokytojais bei mokiniais.

Šventines akimirkas papildė rėmėjų dovanos ir gėlės. Nuoširdžiai dėkojame.

                                                    Lietuvių kalbos mokytoja I.Griškevičienė

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *