Parodos refleksijos

Skaityklos parodų lentynas paliko  knygų paroda „Mokytojai rekomenduoja iš gimnazijos bibliotekos lentynų“. Tačiau liko puiki nuotaika, gimnazistų  pasidalinimai ir diskusijos širdyse ir mintyse.   Pilkame kasdienybės šurmuly tarp evakuacijų sirenų kauksmo  girdėti ir matyti skaityklos lankytojus – mokinius, o pradžioje ir  mokytojus – pozityviai su šypsena aptariant  ir vartant vienų kitiems pasiūlytas knygas- bibliotekininkei buvo dar neregėtas ir negirdėtas vaizdas.  Neskelbsime statistikos, kokios knygos buvo paimtos ir kurios buvo net įsigyjamos knygyne ir papildomos asmeninės bibliotekos. Stebėti, kaip knyga skatina   labiau pažinti vieniems kitus, naujai interpretuoti savo santykius  su knyga ir per knygą  buvo neįtikėtina!  

Tikiuosi, tėveliai, radę naujienlaiškį IŠ Tamo, akimirkai susimąstė apie skaitantį MOKYTOJĄ, DIREKTORĘ ir apie gimnazijos BIBLIOTEKĄ. Kai kurie surado laiko parašyti.  

AČIŪ Jums, Mielieji!  

P.S.: ir didžiausiai nuostabai bei džiaugsmui  bibliotekininkė užsidirbo  medalį! Tai įrodymas, kad knyga turi  nepaprastą savybę – suvesti su pačiais nuostabiausiais žmonėmis.

Bibliotekos vedėja Dalia Juodienė 

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *