Edukacinė išvyka į Varšuvą

Gruodžio 9 -10 dienomis 7,8, 9, 10 klasių mokiniai išvyko dviem dienoms į ekskursiją po Lenkiją. Pirmą dieną mokiniai važiavo į Lenkijos sostinę Varšuvą. Ten jie aplankė senamiestį ir naujamiestį. Du gidai Anna  ir Zygmuntas papasakojo mums apie Varšuvą, jos istoriją ir įdomių faktų apie ją. Buvo suteikta galimybė aplankyti katedros požemius.  Vaikščiojome po nuostabią sostinę, kuri stebino ne tik savo istorija, bet ir savo puošnumu bei jaukumu. Varšuva, nuostabiai pasipuošusi ir pasiruošusi Kalėdoms, stebino savo dekoracijomis, blizgesiu.

Antrą dieną važiavome į M. Koperniko mokslo centrą, apžiūrėjome begalę įdomiausių ekspozicijų, nusipirkome suvenyrų. M.Koperniko centre mokiniai galėjo išbandyti daug interaktyvių veiklų, suprasti fizikos procesus. Veiklų metu mokiniai galėjo praplėsti akiratį ir pagilinti žinias biologijos, chemijos, fizikos, geografijos srityse.

Visos ekskursijos metu mokiniai įgijo naujų žynių, patobulino anglų, lenkų kalbų įgūdžius, puikiai bendradarbiavo ir orientavosi svetimoje šalyje.

Mokytoja metodininkė Renata Boguško