Edukacinė išvyka į Dzūkiją

Spalio 13 dieną, penktadienį, 7a klasės mokiniai kartu su klasės vadove Irma ir direktoriaus pavaduotoja ir etikos mokytoja Asta (taigi į kelionę vykome su dviem etikos mokytojomis) vyko į įspūdingą kelionę po Dzūkiją. Tikriausiai buvome labai geri, nes oras buvo puikus.
Kelionės metu aplankėme Dzūkijos nacionaliniame parke esantį Liškiavos piliakalnį, vadinamą Liškiavos pilies kalnu, Raganos mūru ir Perkūno šventinyčia. Nuo piliakalnio atsiveria įspūdingas panoraminis vaizdas į tolumoje boluojantį nuostabaus grožio Liškiavos Švč. Trejybės bažnyčios ir dominikonų vienuolyno ansamblį bei šalia tekantį Nemuną.
Aplankėme ir stebuklais garsėjančią Merkinės piramidę. Pažinimo vartų simbolika ir užrašai skatina apmąstyti bei patirti savo esaties sielos prigimtį, dvasinės misijos svarbą ir siekti gilesnio savasties pažinimo santykyje su Kūrėju. Po apsilankymo piramidėje Arkangelo Gabrieliaus erdvėje galėjome įsipilti geriamojo vandens, kuris būdamas kupole, įgyja teigiamų savybių ir yra vartojamas palaikyti energijos pusiausvyrą bei stiprinti sveikatą.
Didelį įspūdį padarė laipiojimas medžiuose ,,Uno“ nuotykių parke. Tai aktyvi pramoga, skirta visoms amžiaus grupėms. Išklausę instruktažą, lipti pradėjome nuo lengviausių trasų ir buvome nuolat prižiūrimi instruktorių. Vėliau išbandėme ir sudėtingesnes trasas. Svarbiausia, kad įveikėme aukščio baimę. Namo grįžome sveiki ir laimingi!
Esame labai dėkingi mokytojoms Irmai ir Astai. Tikimės, kad buvome geri – juk vykome su dviem etikos mokytojomis!

                  7a klasės mokinė Emilija Rožytė

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *