KREPŠINIO TURNYRO, SKIRTO MOKYTOJUI ALGIMANTUI MAČIUI ATMINTI,

FINALINĖS VARŽYBOS

Kovo 21 dieną įvyko paskutinės krepšinio rungtynės, skirtos mokytojui Algimantui Mačiui atminti. Kovoje dėl trečios ir ketvirtos vietos susirungė „Veteranų“ ( P. Jarmalavičius, K. Kudrešovas, V. Gudonis, D. Bukelis, D. Bukelis, P. Marčiukaitis, J. Janušauskas, T. Maželis, G. Aškinis, V. Pakalniškis, J. Ragauskas) ir „2007“(G. Bilotas, S. Selilo, A. Vangas, M. Gustas, T. Česnulis, M. Žalkauskas, E. Verikas) komandos. Pirmąjį kėlinį laimėjo „2007“ komanda minimalia persvara. Šios dienos rungtynėse įmesti daug tritaškių metikams nesisekė. „Veteranų“ komanda susitelkė ir pasiekė pergalę rezultatu 63– 56.

Finalinės rungtynės vyko tarp „Gimnazijos“(Povilas A., Mykolas V., Mindaugas V., Ugnius Š., Lukas T., Pijus K., Gabrielius S., Danill M.) ir „Nežalgiris“ (A. Mačys, R. Mačys, A. Senulis, Š.Miliauskas, M. Kalesnykas, E. Žukauskas, A. Bardauskas, V. Vachmistrovičius) komandų. Gimnazijos sirgaliai buvo pasiruošę rungtynėms (atsinešė būgnus), Povilo mamos švilpimas, džiaugsmingi plojimai ir riksmai nustelbdavo ir teisėjų švilpuką. Nugalėjo „Gimnazijos“ komanda rezultatu 68 – 55.

Uždarymo metu tylos minute buvo pagerbtas ne tik mokytojo Algimanto Mačio, bet ir kitų mokytojų, išėjusių į amžinybę, atminimas.

Mokytoja G. Saulienė pasidžiaugė tradicija tapusiu turnyru, padėkojo už dalyvavimą komandoms, sirgaliams. Sveikinimo žodį tarė gimnazijos direktorė Jelizaveta Tumlovskaja. Ji paminėjo, kad mokytojas A. Mačys buvo atsidavęs darbui, gerbiantis ne tik kolegas, bet ir mokinius.  Rungtynes stebėjęs direktorius  J. Trypucki taip pat prisidėjo prie sveikinimų dalyviams bei sirgaliams.

Komandos nugalėtojos ir žaidėjai buvo apdovanoti atitinkamo laipsnio diplomais ir medaliais, „Gimnazijos“ komanda – pereinamąja taure. Apdovanojimus  teikė gimnazijos direktorė ir fizinio ugdymo mokytoja D. Kaušpėdienė. Kiekvienos komandos naudingiausi žaidėjai buvo apdovanoti diplomais ir prizinėmis statulėlėmis. „1991“ – T. Skinder, „Bardakas“ – A. Arlauskas, „Favoritai“ – V. Leškys, „DMX“ – M. Baniulis, „2007“ – M. Žalkauskas, „Veteranai“- D. Bukelis, „Nežalgiris“ – A. Mačys, „Gimnazija“ – P. Apanavičius.

Įteikėme padėkas ir aktyviausiems sirgaliams, kurie ne tik sirgo už gimnaziją, bet ir palaikė patikusių komandų žaidimą – E. Narbutui ir A. Povilaitienei. Padėkojome ir Vilniaus krepšinio treneriui A. Girčiui už didžiulę pagalbą organizuojant šį turnyrą.

Tikimės, kad ir toliau šis turnyras gyvuos mūsų gimnazijoje.

    Organizatoriai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *